10 lucruri pe care ti le amintesti mereu dintr-o relatie

In fiecare relatie exista anumite etape prin care toti trecem, la un moment dat. Unele dintre ele vor deveni cele mai frumoase amintiri din relatia respectiva, in timp ce pe altele este mai bine sa le uitam.

Dar, pe masura ce vei avansa in relatia ta sau chiar daca nu veti rezista prea mult impreuna, intotdeauna vor fi momente, detalii sau evenimente care vor ramane cu tine si dupa a 10-a sau a 20-a aniversare. De-aia pun pariu ca inca iti amintesti:

bride-and-groom-768594_1280

  1. Prima intalnire. Daca te-a luat de acasa sau v-ati intalnit undeva, daca ati iesit sa beti ceva impreuna sau v-ati plimbat prin parc, fluturii din stomac in timp ce te pregateai pentru intalnire si tot ce s-a intamplat atunci.
  2. Primul vostru sarut. Poate a fost delicat si tandru sau pasional ca o furtuna in iulie, dar pun pariu ca, daca inchizii ochii, inca il simti pe buze… Si s-ar putea chiar sa-ti amintesti melodia din fundal, ceea ce ne duce la urmatorul punct.
  3. Primul vostru dans. La noi a fost “Unforgettable” la un karaoke, la voi poate a fost “Happy” al lui Pharell, “Drunk in Love” al lui Beyonce sau “I had the Time of My Life”. Oricum ar fi fost, sunt sigura ca stii exact cand si unde a fost si daca ai fost impresionata sau amuzata de miscarile lui.
  4. Prima noapte impreuna. Poate cu celelalte puncte ai avut ceva dificultati sa-ti amintesti TOATE detaliile, dar pun pariu ca aici nu este cazul. De obicei, treaba asta implica o gramda de pregatiri, emotii si nerabdare si e greu sa nu-ti amintesti toate astea. Si chiar daca nu a fost asa, chiar daca a fost mai degraba spontan decat bine planificat, este totusi o etapa in orice relati care este mult asteptata si greu de uitat.
  5. Primul “te iubesc”.  Punctul asta e cel putin la fel de important si de emotionant ca precedentul! Fie ca a fost spus in gura mare sau soptit incet la ureche, scris pe o bucata de hartie sau cu petale de trandafir pe pat, oricum s-a intamplat o sa ramana cu tine mereu!
  6. Prima vacanta impreuna. Poate a fost o saptamna intr-un orasel indepartat sau o mult asteptata vacanta intr-o destinatie exotica (sau amandoua, ca vacante diferite), o sa-ti amintesti mereu acel timp petrecut impreuna, cand v-ati cunoscut putin mai bine unul pe altul. Iti aduci aminte cum ti-a adus micul dejun in pat sau ti-a gatit cina aceea delicioasa, cum s-a trezit mai devreme ca sa-ti cumpere revista preferata sau te-a dus intr-o excursie sa vizitati obiectivele din zona? Sunt sigura ca da.
  7. Prima data cand ati petrecut sarbatorile impreuna. La inceput, probabil ca petreceati sarbatorile separat si va vedeati a doua sau a treia zi dupa Craciun sau Paste. Dar iti vei aminti mereu prima data cand te-a invitat sa petreci sarbatorile cu familia lui si cum te-a facut sa te simti, precum si prima data cand ati petrecut impreuna sarbatorile cu familia ta.
  8. Cand te-a cerut de sotie. Din pacate, nu toate relatiile ajung in acest punct, dar daca a voastra a ajuns, o sa fie un moment pe care ti-l vei aminti mereu. Cel mai probabil a fost romantic si emotionant pentru amandoi, s-ar putea sa fi fost putin neindemanatic sau amuzant, dar cu siguranta a fost memorabil si o sa retraiesti totul cu bucurie cand le veti povesti nepotilor cum a fost!
  9. Ziua nuntii. Recunosc ca nu stiu asta din proprie experienta, dar am norocul sa fiu inconjurata de multe cupluri casatorite si fericite si toti sunt de acord cu asta: desi au avut putin timp la dispozitie pentru ei in ziua nuntii, amintirile acelea nu-i vor parasi toata viata!
  10. Primele (si urmatoarele) doua linii roz pe un bat, nasterea si tot ce vine impreuna cu noul membru al familiei. Sigur, s-ar putea sa spui ca asta nu e ceva neaparat romantic sau doar intre voi doi, dar este! Este ceva (de fapt, cineva) ce ati facut impreuna si va continua sa creasca cu voi si sa va aduca bucurii toata viata!

Bineintele ca pentru fiecare cuplu vor fi si alte detalii mici, precum parfumul lui, atingerea mainii lui, felul in care danseaza sau filmul si melodia preferate. Lista e deschisa si asteapta sa fie completata cu sugestii, asa ca spuneti-mi: ce o sa va aduceti mereu aminte din relatiile voastre?

Acest articol a fost publicat prima data in limba engleza pe OOTD Magazine de aceeasi autoare.

Foto: Pixabay

4 thoughts on “10 lucruri pe care ti le amintesti mereu dintr-o relatie

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s