Cum sa te indragostesti de o casa. Ori de doua

M-am indragostit de o casa. De fapt, de doua. Nu voi trai niciodata in vreuna dintre ele, dar asta nu ma impiedica sa imi inchipui cum ar fi sa ai Central Park sub ochi, in fiecare dimineata.

bette midler kitchenBette Midler locuieste intr-una din casele astea. Apartamentul ei din Manhattan, New York, este, cred, una din cele mai frumoase locuinte pe care le-am vazut vreodata. Un singur lucru as schimba la el – este atat de sus incat mi-ar lipsi contactul cu pamantul si livada cu ciresi si tei. Desi, daca ma gandesc mai bine, Central Park ar putea fi o compensatie suficienta. Vorbim totusi despre “a room with a view”…

betteCealalta casa este una dintre cele cinci sau sase  resedinte pe care le are Martha Stewart. Da, Marta Stewart care a construit o afacere de cateva sute de milioane de dolari in design de interior si cooking, afacere care creste in continuare, in ciuda faptului ca Stewart a petrecut un an in inchisoare si altii cinci nu si-a putut conduce direct imperiul.

Iar casa despre care vorbesc este resedinta sa din Maine, un complex rezidential construit in anii 1920, de catre Duncan Candler, arhitectul preferat al familiei Rockefeller.

martha stewart

martha

marta

“Mda, n-ai gusturi proaste”, veti spune! Confirm.

Dar ce-ar fi omul daca nu ar fi visarea?

Puteti vedea integral cele doua galerii foto aici si aici.

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s