5 secunde la Stavanger

Ati auzit vreodata despre Stavanger? Este un orasel din Norvegia, vechi de aproape o mie de ani, despre care nu stiam ca exista pana sa se mute fratele meu acolo.

Am aflat apoi cateva lucruri interesante despre Stavanger, printre care si acela ca are o minunata comunitate de romani. Mi-am dorit sa ajung acolo, dar povestea s-a incheiat cu o morala amara.

Timp de cativa ani, cat a stat fratele meu acolo, mi-am spus mereu ca ”merg la anul”. Timpul a trecut, iar ”la anul” a fost de fiecare data amanat. In final, fratele meu s-a intors in tara, iar eu mi-am luat adio de la Stavanger, orasul pe care nu l-am vazut niciodata.

Asa se face ca am ramas doar cu o calatorie vizuala si va invit si pe voi sa furati 5 secunde din cotidian pentru a o parcurge.   #5secondstrip #Norway #Stavanger#5secondstrip #Norway #Stavanger #5secondstrip #Norway #Stavanger #5secondstrip #Norway #Stavanger #5secondstrip #Norway #Stavanger

Morala? Nu amana ceea ce-ti doresti, pentru ca s-ar putea sa nu ai niciodata. Pentru vacante cel putin, mi-e clar că nu exista ”la anul”…

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s