Style Icon: Sarah Jessica Parker

Nu se incadreaza mai deloc in standardele clasice de frumusete, dar are ceva ce nu te lasa sa o incadrezi in alta categorie.

Fie ca o vezi in filmele in care te cucereste iremediabil, fie ca o admiri in pozele de la evenimente – unde de obicei este impecabila – sau “on the street run“, cum zic americanii, cand isi duce copii la scoala in tinute complet diferite de cele cu care esti obisnuita sa o vezi, Sarah Jessica Parker este fara doar si poate o “style icon”.

De ce ne place Sarah Jessica Parker asa mult? Pentru ca intr-adevar “ne” place si mie, si lui Gabi. Pentru ca atunci cand nu e aranjata la patru ace pentru un eveniment, arata ca oricare dintre noi… doar ca mult mai cool. Pentru ca e amuzanta, desteapta, imbina cu succes cariera cu o familie cu 3 copii si toate astea in New York, unul dintre orasele noastre preferate.

Am vazut o multime de interviuri cu ea si desi asta nu inseamna ca o cunoaste vreuna dintre noi, pare atat de naturala in fiecare dintre ele, atat de sigura pe ea – fara sa fie aroganta. Cu siguranta stie ca nu se incadreaza in tiparul de femeie frumoasa cu trasaturi de papusa. Dar asta nu o impiedica sa se simta frumoasa, sa radieze asta prin fiecare por si sa ne convinga si pe noi de treaba asta.

Asa ca fara sa ne mai intindem la vorba, hai sa vedem cum ne-a sucit noua mintele Sarah Jessica Parker si cum stilul ei este o sursa inepuizabila de inspiratie.

Este exact ca noi…

Sarah Jessica Parker

Sursa foto: Bloglovin

Doar ca mai cool

Sarah jessica parker jumpsuit

Sursa foto: Lightoholic

Sarah jessica parker

Sursa foto: The Fashion Tag

A pastrat o parte din Carrie, care ne place atat de mult… sau poate o avea de la inceput si doar i-a imprumuta-o putin pe perioada serialului.

nymag-com

Sursa foto: NY Mag

SJP

Sursa foto: The Decorista

Si cand e vorba de evenimente… chiar si atunci cand nu e pe listele de “bine imbracati”, pentru ca isi asuma riscuri si forteaza limitele modei, tot o admiram in secret pentru curajul cu care face alegerile.

Sarah jessica parker

Sursa foto: She Knows

sarah jessica parker ball

Sursa foto: Marie Claire

Sarah jessica parker

Sursa foto: Elle

Sursa foto featured image: Design Scene

One thought on “Style Icon: Sarah Jessica Parker

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s