Adio pisici! Bine ati venit, caprelor!

Cred ca sunt deja cativa ani de cand a inceput invazia pisicilor in online. Facebook, Pinterest, Instagram – nu conteaza, indiferent unde apare, pisica tot patru picioare si ochi langurosi are. Iar cand am ajuns sa vad inclusiv pe LinkedIn astfel de pufosenii, am inteles ca razboiul este definitiv pierdut. E clar ca nu a mai ramas nimic de cucerit pentru ele…

Numai ca acum se pare ca suprematia lor e pusa in pericol: tot patru picioare, tot ochi frumosi, plus energie cat incape intr-un ied. Pisici, feriti-va! Iezii va prind din urma!

cat and goat

Sursa: ellentv.com

Sunt pufosi si sprintari si ti se topeste inima cand ii vezi. Iar daca este vorba cumva despre caprele pigmeu, cele atat de mici incat unii le-au transformat deja in animale de companie tinute in apartament (nu la noi, ci peste ocean), lesinul e garantat.

Sunt simpatice cand sar, cand mananca, atunci cand sunt in baie… pe scurt, oricand si tot timpul. Pinterest este de aceeasi parere, la fel si Irina, care are slabiciune aparte pentru iezi.

goat

Sursa: buzzfeed.com via mrwallpaper.com

E clar de ce au unii oameni pisici. Dar daca nu te-ai dumirit inca la ce iti foloseste o capra, o lista de motive pare surprinzator de usor de insirat. Au facut-o cei de la buzfeed.com, care au inteles ca laptele si branza nu sunt singurele beneficii: caprele pot tine loc de copii ori de ornamente de pom sau de instructori de catarat.

In plus, este evident ca pozeaza extraordinar pentru orice colectie noua de pulovere colorate…

ied

Si inca una, din aceeasi sursa:

capra

Pentru ca da, nebunia hainelor pentru iezi a cuprins internetul, iarna asta. Le sta bine in pulover, cu guler, cu fular, in rosu, in roz si in orice culoare ai chef sa le imbraci. Nu imi aduc aminte sa fi vazut pisici intr-o asemenea varietate de outfituri. Inca un sezon si pozitia pisicilor in topul pufoseniilor va avea serios de suferit.

Nu stiu cat v-au convins capritele in pulovere ca sunt mai simpatice decat orice pisica, asa ca, preventiv, va expun la inca o doza de pufosenie, de data asta in pijamale:

Inima mea nu mai suporta atata dragalasenie, caci s-a topit, asa ca am sa ma opresc aici. Am sa va las totusi cu ultimele doua caprite, ca s-ar parea ca mai au ele ceva de spus. Hei, pisici, ati inteles?

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s