Gatim usor: tartine cu ou

Niciodata n-ai destule variante pentru atunci cand vii acasa seara si n-ai chef de cumparaturi. Sa zicem ca ai doar niste oua si paine si niciun chef de gatit. Ce faci? Omleta, veti spune. Gresit! Tartinele cu ou sunt noua omleta.

O lista de ingrediente mai scurta nu cred ca ati vazut: oua si paine. Va spun doar ca au un gust mult mai bun daca adaugati in oula batute nu doar sare si piper, ci si un pic de boia de ardei si ceva din aromaticele voastre preferate.

In faza asta, se pot face diverse imbunatatiri, in functie de ce mai aveti prin frigider si de cat va pasa de greutate: o lingura-doua de smantana ori un pic de lapte in ouale batute nu strica foarte tare.

tartine1

tartine2

Ok, deci ati batut cele X oua cu sare si condimente si aveti si feliile de paine pregatite. Urmatoarea etapa e sa le trantiti prin ou si apoi intr-o tigaie inchisa, pe foc.

tartine3

Le lasati la rumenit cateva minute pe fiecare parte si le scoateti pe o farfurie.

tartine4 tartine5

tartine

Atat.

Merg suuuper cu o pasta usoara de branza de vaci, cat sunt calde inca. Ori cu un pic de smantana sau unt, daca aveti chef de un mic dezmat fara sa va ganditi la silueta.

Spor la mancat!

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s